Draadafsluitingen

  Plaatsen van een draadafsluiting

  De afsluiting of omheining van uw tuin of erf moet aan verschillende eisen voldoen.
  Ten eerste is het een in het oog springend onderdeel van uw tuin. Daarom is een fraaie uitstraling een eerste vereiste.

  Bij Afsluitingen VDE werken wij met Betafence draad. Deze geeft een mooie uitstraling in uw tuin, waar u alle kanten mee op kunt. U kunt geheel naar eigen inzicht combineren met betonplaat en/of zichtwering waaronder schermdoek die geheel ondoorzichtbaar is of Woodlock-strips. U hebt bovendien de keuze uit zwart (9005) of groen (6005).

  Plaatsing van draad

  Ten tweede wilt u niet ieder jaar arbeidsintensief onderhoud plegen aan uw afsluitingen. Het is dan ook van belang dat de omheining of afsluiting geplaatst word met duurzaam materiaal  en de verbindingen roestvrij zijn, daarom werken wij enkel met aluminium stukken.


  Bovendien moet de afsluiting weer- en windbestendig zijn. Behalve het materiaal speelt hierbij ook de plaatsing een rol. Wij adviseren altijd de afsluiting met betonplaten te plaatsen. Een goede plaatsing voorkomt het omvallen van de draadafsluiting bij stevige wind, er bestaan verschillende diameters in palen, maar vanwege de stevigheid en voor o.a. doek of klimop is het aangeraden om met palen diameter 60 te werken.

  Afsluitingen en omheiningen zowel bij particulieren als bedrijven


  In bepaalde situaties zal de privacy van een afsluiting of omheining niet noodzakelijk zijn of zelfs niet gewenst, zoals voor de afsluiting van een industrieterrein, hier gaat het voornamelijk om de veiligheid waardoor in de meeste gevallen 3D-netten en dubbelstaafmatten gebruikt worden.

  Afsluitingen VDE plaatst afsluitingen en omheiningen zowel bij particulieren als bedrijven. Of het nu om een groot of klein terrein gaat. Bij ons ben u aan het juiste adres !