Luxor houten tuinschermen

  Natuurlijke uitstraling van Luxor tuinschermen

  De afsluiting of omheining van uw tuin of erf moet aan verschillende eisen voldoen.
  Ten eerste is het een in het oog springend onderdeel van uw tuin. Daarom is een fraaie uitstraling een eerste vereiste.

  Bij Daniël Van den Eynde werken wij met houten Luxor schermen. Deze vormen een mooie natuurlijke wand in uw tuin, waar u alle kant mee op kunt. U kunt geheel naar eigen inzicht combineren met bloemen of planten en het neutrale karakter past bij iedere tuinstijl. U hebt bovendien de keuze uit schermen met een rechte of met een gebogen bovenkant, elk met een geheel eigen effect op de sfeer in uw tuin.

  Plaatsing van duurzame tuinschermen

  Ten tweede wilt u niet ieder jaar arbeidsintensief onderhoud plegen aan uw afsluitingen. Het is dan ook van belang dat de omheining of afsluiting vervaardigd is uit duurzaam geïmpregneerd materiaal en de verbindingen roestvrij zijn.

  De houten Luxor schermen voldoen aan deze vereisten en zijn dus lang bestand tegen invloeden van buitenaf. Van voortijdig schimmelen of rotten is, bij een juiste plaatsing, geen sprake.

  Bovendien moet de afsluiting weer- en windbestendig zijn. Behalve het materiaal speelt hierbij ook de plaatsing een rol. Wij adviseren altijd de schermen met betonnen palen te plaatsen. Een goede plaatsing voorkomt het omvallen van het scherm bij stevige wind, maar het voorkomt ook dat het hout met de grond in aanraking komt en hierdoor voortijdig gaat rotten.

  Afsluitingen en omheiningen zowel bij particulieren als bedrijven

  Ten derde zult u met uw afsluiting privacy en veiligheid willen creëren. De schermen doen dit door de inkijk en directe toegang tot uw erf te blokkeren. Hierdoor ontstaat een afgeschermde plek, waar u rustig kunt ontspannen.

  In bepaalde situaties zal de privacy van een houten scherm niet noodzakelijk zijn of zelfs niet gewenst, zoals voor de afsluiting van een industrieterrein. In deze gevallen kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van een draadafsluiting. Hiervoor werken wij met de kwaliteitsmaterialen van Betafence (voorheen Bekaert).

  Daniël Van den Eynde plaatst afsluitingen en omheiningen zowel bij particulieren als bedrijven. Of het nu om een groot of klein terrein gaat. Bij ons ben u aan het juiste adres !